Hotel Wymerts

Hotel Wymerts in Workum

Een bezoek aan Hotel Wymerts (voorheen Hotel Aan de Wymerts) voor overnachten in Friesland staat voor duurzaamheid, klimaat neutraal, energiezuinig, cultuur en historie. Onze 60 zonnepanelen op het dak zorgen voor ons warme water en energie in het hotel. Gelegen op een steenworp afstand van het strand en IJsselmeer is Workum een prachtige plaats om Friesland te verkennen op de fiets, wandelend of vanaf het water.

In het bijbehorende restaurant Pickwicks wordt ’s ochtends een heerlijk ontbijt geserveerd. Daarna kunt u de lunch gebruiken en vanaf 17.00 uur is het een Steak en Tapas restaurant. We serveren heerlijke tapas gerechten, zowel vis als vegetarisch als vlees. Onze salades zijn beroemd in Workum en omgeving.

Op honderd meter afstand van ons hotel is het Jopie Huismanmuseum. Deze bekende Workumer schilder heeft er voor gezorgd dat er nog veel meer kunstenaars naar Workum zijn gekomen. U kunt dan ook een mooie historische stadswandeling maken die langs alle musea en galeries van Workum voert. De beschrijving van deze wandeling ligt voor u klaar bij de receptie van het hotel.

In het hotel wordt u welkom geheten door een enthousiast team, waarbij de gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Een impressie van ons hotel:

Onze hotelkamers

Heeft u vragen?

Heeft u vragen en wenst u meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op: