Hotel Wymerts

Hotel Wymerts in Workum

Ondanks de Corona, zijn wij wel geopend met het hotel. Uiteraard hebben wij ook aanpassingen om de veiligheid van onze gasten en onszelf te waarborgen. Dit houdt in dat u het ontbijt op de kamer geserveerd krijgt. En wilt u een diner gebruiken, dan kan dit ook op reservering en wordt deze ook geserveerd op de kamer.

Een bezoek aan Hotel-Restaurant Wymerts (voorheen Hotel Aan de Wymerts) voor overnachten in Friesland staat voor duurzaamheid, klimaat neutraal, energiezuinig, cultuur en historie. Onze 60 zonnepanelen op het dak zorgen voor ons warme water en energie in het hotel. Gelegen op een steenworp afstand van het strand en IJsselmeer is Workum een prachtige plaats om Friesland te verkennen op de fiets, wandelend of vanaf het water.

In het bijbehorende restaurant wordt ’s ochtends een heerlijk ontbijt geserveerd. In de middag kunt u een borrelplateau bestellen bij uw drankje ¬†en vanaf 17.00 uur is het een Tapas restaurant. We serveren heerlijke tapas gerechten, zowel vis als vegetarisch als vlees. Onze salades zijn beroemd in Workum en omgeving.

Klik op onderstaande link voor toer door het hotel en restaurant

https://goo.gl/maps/MTk2aaybizs2y5Nk9

Op honderd meter afstand van ons hotel is het Jopie Huismanmuseum. Deze bekende Workumer schilder heeft er voor gezorgd dat er nog veel meer kunstenaars naar Workum zijn gekomen. U kunt dan ook een mooie historische stadswandeling maken die langs alle musea en galeries van Workum voert. De beschrijving van deze wandeling ligt voor u klaar bij de receptie van het hotel.

In het hotel wordt u welkom geheten door een enthousiast team, waarbij de gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Een impressie van ons hotel:

Onze hotelkamers

Heeft u vragen?

Heeft u vragen en wenst u meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op: