Over ons

Over Hotel Wymerts

Een bezoek aan Hotel-Restaurant Wymerts te Workum in Friesland staat voor, cultuur en historie, wandelen en fietsen door de Zuidwesthoek van Friesland en watersport op de Friese meren, wateren en IJsselmeer. Maar ook voor duurzaamheid, klimaat neutraal, energiezuinig,. Onze 60 zonnepanelen op het dak zorgen voor ons warme water en energie in het hotel.

Het hotel Wymerts is gelegen in het centrum van 11-stedenstad Workum. Toch is het een heerlijk rustige plek. Iets van de weg gelegen. En vanuit de tuin heeft u een prachtig mooi uitzicht over de weilanden en IJsselmeerdijk. De lange afstandswandeling “Grootfrieslandpad” komt langs ons hotel.

Op honderd meter afstand van ons hotel is het Jopie Huismanmuseum. Deze bekende Workumer schilder heeft er voor gezorgd dat er nog veel meer kunstenaars naar Workum zijn gekomen. U kunt dan ook een mooie historische stadswandeling maken die langs alle musea en galeries van Workum voert. De beschrijving van deze wandeling ligt voor u klaar bij de receptie van het hotel.

 

 

Een impressie van ons hotel

Onze hotelkamers

Heeft u vragen?

Heeft u vragen en wenst u meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op: